2012. október 16.

Pénteki Hatalom-élménybeszámoló

Nagy sikere volt az első tematikus estünknek pénteken, melyet a Hatalom hívószava köré építettünk. A Nyitott Műhely barátságos terében sok érdeklődő hallgatta a filozófus,(b)író, rendőr, politikus, képzőművész, költő, oktató és szépíró elnök előadásait.

Az előadók rendkívüli bemutatókkal járták körül a hatalom fogalomkörét, s a visszajelzések alapján számukra is kihívást jelentett nem rendhagyó módon megjelenni a közönség előtt.

 Sokáig a helyszínen maradtunk, minden vacsora elfogyottt, és Finta Laci jócskán 11 után tudta csak bezárni a Műhelyt - mindannyiunk örömére! Ezt a jó élményt ismételni kell, ígérjük, folytatjuk: párbeszédre fel!

A Nyitott Műhellyel további tematikus estek szervezésén dolgozunk, a következő december vagy január környékén várható.Az eseményt hirdető plakát új verzióját az alábbiakban közöljük, a KÉK kérésére a pecha kucha night kifejezéssel a továbbiakban nem élünk, a mostani hirdetésünk jóhiszemű tévedés volt. Bízunk a jövőbeli együttműködés lehetőségében velük is, a kapcsolatot mindenképpen keressük.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése